Direktlänk till inlägg 19 februari 2013
Fish’n chips
4 portioner
1.Sätt ugnen på 225°C.
2.Klyfta potatisen och blanda med oljan på en plåt. Salta och peppra.
3.Rosta mitt i ugnen ca 30 minuter.
4.Blanda yoghurt och senap.Grovhacka kaprisen och vänd ner i röran. Krydda med salt och peppar.
5.Skär koljan i bitar och salta och peppra. Panera i uppvispade ägg och panko. Stek frasigt i oljan ca 5 minuter på varje sida.
6.Skölj salladen och låt den rinna av. Vänd salladen med lite pressad citronsaft. Servera fisken med rostad potatis, remouladsås och sallad. Skär gärna resten av citronen i bitar och servera till.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | |||||||
4 |
5 |
6 | 7 |
8 | 9 |
10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 |
17 | |||
18 |
19 | 20 |
21 | 22 | 23 |
24 | |||
25 | 26 | 27 |
28 | ||||||
|