Direktlänk till inlägg 24 oktober 2014
Kassler på risbädd med currysås
4 portioner
Ingredienser:
600 g kassler
4 portioner ris
1 dl riven ost
Currysås:
2 1/2 dl creme frache
2 1/2 dl grädde
1 msk chilisås
curry & sakt efter smak
250 g körsbärstomater
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader.Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.Häll det kokta riset i en ugnsfast form.
Strimla kasslern och lägg det ovanpå riset.
Värm upp alla ingredienser till såsen och låt den skjuda i fem minuter.Häll såsen över kasslern.
va körsbärstomaterna och lägg ovanpå såsen.
Strö över osten.
Gratinera i ugnen cirka 15-20 minuter.Servera med en sallad.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 | 5 | |||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 | 15 | 16 | 17 |
18 |
19 | |||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 | 25 | 26 | |||
27 |
28 | 29 | 30 |
31 |
|||||
|