Direktlänk till inlägg 14 februari 2016
Kryddstark laxgryta
4 personer
Ingredienser:
4 portioner ris
500 g laxfilé
1 gul lök
1/2 solovitlök
2 morötter
1 tsk paprika pulver
1 tsk dragon
1 tsk oregano
2 krm cayennepeppar
1 förpackning krossade tomater
1 grönsaksbuljongtärning
1/2 tsk socker
2 krm citronpeppar
flytande margarin
Tillbehör: blandad sallad,körsbärstomater
Gör så här:
Tillaga riset enligt anvisning på förpackningen.
Ta bort skinnet från laxen och skär laxen i 2 cm kuber.
Skala och hacka lök,vitlök och morötter.
Hetta upp en gryta med margarin och fräs paprikapulver,dragon,oregano och cayennepeppar några sekunder.
Tillsätt krossade tomater och buljongtärning,låt puttra 3-4 minuter.Smaka av med socker och citronpeppar.
Lägg i laxen och låt allt puttra ytterligare ett par minuter tills laxen är klar (överkoka ej).
Servera med ris körsbärstomater och sallad.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 | |||
8 |
9 | 10 |
11 |
12 |
13 |
14 | |||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 | 24 |
25 | 26 |
27 |
28 | |||
29 |
|||||||||
|