Direktlänk till inlägg 3 maj 2016
Torsk i kokossås
2 portioner
Ingredienser:
2 dl kokosmjölk
1/2 fiskbuljongtärning
1/2 msk riven ingefära
1 lime
1/2 purjolök
250 g torsk
2 msk riven kokos
Tillbehör:
Ris
Sockerärtor
Gör så här:
Blanda kokosmjölk med smulad fiskbuljongtärning och riven ingefära.
Riv limeskalet,pressa ut saften från halva limen.Blanda ner skal och saft i kkosmjölken.
Skiva purjolöken och lägg i en ugnsform.Salta och peppra torsken och lägg ovanpå purjon.
Häll på såsen och strö över kokos.
Tillaga i ugn ca 20 minuter.
Koka ris.Servera torsken med ris och sockerärter.
Smaklig måltid
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 | 4 |
5 |
6 |
7 |
8 | |||
9 | 10 |
11 |
12 |
13 |
14 | 15 |
|||
16 | 17 |
18 | 19 | 20 |
21 |
22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 | 31 |
||||||||
|