Direktlänk till inlägg 12 december 2017
Älg - Bolognese
4 portioner
Ingredienser:
500 g älgfärs
1 msk matolja
1 finhackad gul lök
3 vitlöksklyftor
125 g strimlad bacon
2 msk tomatpuré
400 g krossade tomater
2 tsk oregano42 msk knorr oxfond
Till servering:
Spagetti
tomater
Gör så här:
Fräs älgfärsen i matolja i en stekpanna och lägg sedan över i en gryta.
Fräs löken och baconet i stekpannan och pressa ner vitlöken mot slutet. Lägg över i samma gruta som färsen.
Rör ner tomatpurén och hetta upp.Låt fräsa några minuter.
Tillsätt krossade tomater, oregano och knorr oxfond.Koka upp och sänk värmen och låt sjuda några minuter.
Servera bolognesen med pasta och tomater.
Smaklig måltid
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | |||||||
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 | 13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
|||
18 | 19 |
20 |
21 | 22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||
|