Direktlänk till inlägg 18 juli 2018
Vildsvinskotlett med bearnaisesmör och tomatsallad
2 portioner
Ingredienser:
500 g färskpotatis
olivolja
2 vitlöksklyftor
1 tsk torkad dragon
salt
svartpeppar
Bearnaisesmör:
1/4 kruka persilja
1/2 schalottenlök
1 tsk torkad dragon
1/2 tsk rödvinsvinäger
salt
30 g smör
Tomatsallad:
1 ask körsbärstomater
1/2 rödlök
1/2 förpackning ruccola
olivolja
salt
svartpeppar
ca 300 g vildsvinskotlett
salt
svartpeppar
Gör så här:
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 | 17 |
18 | 19 |
20 |
21 | 22 |
|||
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 | 31 |
||||||||
|