Direktlänk till inlägg 29 oktober 2013
Knäckig hallonpaj
4 portioner
Ingredienser:
ca 250 g hallon
200 g margarin
1 dl socker
2 dl havregryn
2 dl vetemjöl
1 dl sirap
1 tsk bakpulver
0.5 dl mjölk eller grädde
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 170 grader. Täck botten på en pajform med hallon. Pajformen behöver inte smörjas.
2. Smält sedan margarinet och rör samman alla övriga ingredienser. Häll sedan smeten ovanpå bären.
3. Ställ pajen i mitten av ugnen och grädda i ca 20 min.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | 4 | 5 | 6 |
||||
7 |
8 | 9 |
10 |
11 |
12 |
13 | |||
14 |
15 | 16 |
17 |
18 |
19 | 20 | |||
21 |
22 | 23 |
24 |
25 |
26 |
27 | |||
28 |
29 | 30 |
31 | ||||||
|