Direktlänk till inlägg 5 april 2018
Croustades med sparriskräm
12 styckna
Ingredienser:
1 knippe grön sparris
12 mini croustades
1 dl smetana
1 tsk salt
1/2 msk vitvinsvinäger
svartpeppar
Gör så här:
Ansa sparrisen genom att ta bort den nedre träiga biten.Skär sparrisen i bitar.Se till att knopparna behålls hela.
Koka upp en liten kastrull med lättsaltat vatten.
Koka all sparris 2-3 minuter.Ta upp sparrisen och kyl snabbt ner i iskallt vatten.
Lägg sparrisknopparna i en skål och resterande sparris i en mixerbunke.
Tillsätt smetana,salt och vitvinsvinäger.Mixa slätt och smaka av med lite svartpeppar.
Fyll croustades med sparriskrämen och toppa med sparrisknopparna.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 | 4 |
5 | 6 | 7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
|||||||||
|