Direktlänk till inlägg 2 juli 2019
Karibisk coleslaw
6-8 personer
Ingredienser:
1 kg vitkål (gärna spetskål)
2 st morötter
1 röd lök
1 röd paprika
1 mogen mango
1 liten burk ananasringar
1 färsk chili (valfritt)
1,5 tsk dijonsenap
3/4 dl majonnäs
Salt & peppar
Gör så här:
Skär kål, lök och paprika i tunna strimlor. Skala morötterna och riv på grova sidan av rivjärnet. Finhack chilin. Skär annasringarna i tärningar, bevara juicen från ananasen i burken. Skala och skär mangon i små tärningar. Lägg alting i skålen, tillsätt ananasjuicen och blanda ordentligt. Låt gotta sig i kylen i ca 30 min innan servering.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 | |||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
|||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|