Direktlänk till inlägg 29 juni 2014
Älgbiff med avokado- och mangosallad
4 portioner
Ingredienser:
800 g älgbiff
Salt och svartpeppar
BBQ Glaze Caribbean mango "Per Morberg"
Sallad:
1 st | rödlök |
---|---|
1 st | romansallad |
2 st | avokador |
1 pkt | körsbärstomater |
2 st | mangor |
2 st | mango |
0,5 tsk | salt |
---|---|
0,5 dl | rapsolja |
2 st | lime |
Gör så här:
Dressing: Halvera och pressa saften ur limen. Blanda den med olja och salt i en skål.
Riv salladen i bitar. Skala, kärna ur och tärna avokado och mango. Skala och strimla löken. Halvera tomaterna. Blanda sallad, avokado, mango, lök och tomater med dressingen.
Krydda älgbiffarna med salt och peppar.Grilla älgbiffarna 2-3 minuter på vardera sida.Strax innan köttet är klart pensla på glazen.
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 | 4 |
5 |
6 | 7 |
8 | |||
9 |
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
21 | 22 | |||
23 |
24 |
25 | 26 | 27 |
28 |
29 | |||
30 |
|||||||||
|