Direktlänk till inlägg 5 april 2018
Västerbottenpaj med röd caviar,gräddfil och dill
Ingredienser:
1 rulle pajdeg
3 ägg
3 dl vispgrädde
2 krm salt
2 påsar västerbottenost
svartpeppar
1 rödlök
1 burk röd caviar
1/2 förpackning dill
Gör så här:
Värm ugnen till 175 grader.
Smörj en pajform.Rulla ut pajdegen i formen.Nagga degbotten med en gaffel och förgrädda pajskalet 10-15 minuter.
Fyllning: vispa ihop ägg,vispgrädde och salt i en skål.Tillsätt västerbottenost och smaka av med svartpeppar.
Häll fyllningen i det förgräddade pajskalet och grädda 25-30 minuter i nedre delen av ugnen.Pajen är klar när fyllningen har "stannat" och pajen fått fin färg.
Finhacka rödlöken.Toppa pajen med röd caviar,rödlök och dill vippor.servera med gräddfil eller klicka den på pajen.
Smaklig måltid
/Carina
2 dl gräddfil
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
|||||||||
2 |
3 | 4 |
5 | 6 | 7 |
8 |
|||
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
|||
16 |
17 |
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
|||
23 | 24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
|||
30 |
|||||||||
|