Direktlänk till inlägg 10 oktober 2018
Kronärtskocksfylld kycklingfilé med fänkål- och persiljerisotto
2 portioner
Ingredienser:
1/2 burk kronärtskockor
1/4 knippe bladpersilja
300 g kycklingfilé
2 krm salt
svartpeppar
smör
5 dl vatten
1 kycklingbuljong
1/2 fänkål
1/2 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 3/4 dl arborioris
olja
1 dl vitt matlagningsvin
1/4 knippe bladpersilja
30 g Grana Padano
1 msk smör
1/4 ask ruccola
1/2 burk kronärtskocka
Gör så här:
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
|||
8 | 9 |
10 | 11 |
12 |
13 |
14 | |||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 |
23 | 24 | 25 |
26 |
27 | 28 | |||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|