Alla inlägg under maj 2013
Hjortytterlår med basilikamarinad olivpotatissallad
6 portioner
Ingredienser
Olivolja 2 dl
Balsamvinäger 1 dl
Basilika 1 kruka
Gräslök 1 kruka
Vitlök
Salt & svartpeppar
Garnering:
Vitlök (inlagda i olja)
Basilika (färsk)
Parmesanost
Tillagning (1 tim 15 min )
Olivpotatissallad
Ingredienser:
Potatis 900g st små
Soltorkade tomater i olja (avrunnet) 15 styck
Basilika 1 kruka
Ruccola sallad 65 g
Oliver (svarta kalamata) 40 styck
Svartpeppar
Flingsalt
Tillagning (30 min )
Lycka till
/Carina
Sparris- och potatissallad med älgfärsbiff
4 portioner
Så här gör du
Lycka till
/Carina
Arribiata con salume
4 portioner
Så här gör du
Lycka till
/Carina
Saltimbocca
4 portioner
Så här gör du
Lycka till
/Carina
4 portioner
Så här gör du
Lycka till
/Carina
Carinas potatissallad
8 Personer
Ingredienser
1 1/2 kg delikatesspotatis
5 dl gräddfil
2 röda lökar
5 vitlöksklyftor
3 msk örtkryddor
2 st 65 g ruckola
Flingsalt
Gör så här:
Koka potatisen oskalad ca 20 minuter.Låt den svalna helt.Dela potatisen till önskad storlek och lägg i en skål.
Blanda gräddfil med örtkryddor och pressa i vitlök.Häll gräddfilblandningen över potatisen och blanda om.
Skiva rödlöken och blanda ner,vänd ner ruckol och smaka av med salt.
Lycka till
/Carina
Färskostkräm med apelsin
4 portioner
Lycka till
/Carina
Pizza med paprika och mozzarella
4 portioner
Så här gör du
Lycka till
/Carina
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 |
5 | |||||
6 | 7 |
8 | 9 |
10 |
11 |
12 | |||
13 | 14 |
15 | 16 |
17 |
18 | 19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
26 | |||
27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
|||||
|